torstai 5. heinäkuuta 2012

FörSlavning som blev bara yougurt

Spännande dag är det, med två matcher. Bulgarerna fick stryk av danskarna igår, så de hade revanschfiilis. ryktet vet berätta att bulgarerna brukar vinna allt i Interamnia.
Matchen spelades i en fin handbollshall!! Igen gav flickorna möjligheter åt motståndaren med att börja lite trögt. Yougurtmakarna fick en trygg 3 måls ledning, med kort matchtid är det tajtare med att ta igen givet försprång. Flickorna la i en extra fightväxel i andra halvan och lyckades nästa få yougurten att surna! En lite tvivelaktig utvisning åt oss under de sista 3 minuterna räddade bulgarerna. Fighten var enorm, men tiden tog slut. Så bulgarerna kan verkligen säga "saved by the bell"! En förarglig  8-9 förlust. HC Niki gjorde allt för vinsten, de blev fast med handen i syltburken, nämligen vår klibbaburk! Och var lite förnärmade då de inte fick använda vår klibba. Lite blåmärken och skrapsår har kommit under matcherna, annars är alla i full fighting spirit.

Eftermiddagen ger med sig en match mot Melita från Malta. De fick storstryk igår av bosniakkerna. Vi får se hurudant lag de är.

                       Laget från Yemen följde med vår match med intresse!
Foto Eriikka Söderström

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti