torstai 5. heinäkuuta 2012

Bättre än Malta ! Georgskorset till trots

Som extra bonus framkom att Melita är Maltas U-16 landslag (Malta Independent 05.07.12)! Men vad hjälpte det, den maltesiska hökens flykt blev kort. Vingklippt av finlands rytande leijon får de dra sig tillbaka! 12-8 till Dicken.
Matchen var från början i våra händer. Jämnt var det till en början med bara en bolls fördel för oss. Men före halvtid kom vi redan upp till en 3-4 måls ledning. Spelet var lite rörigt för hallen var mörk, het och ekot  förskräckligt. Alla fick speltid igen, och även så att de som spelat mera förra matchen bänkades mera. Spelplatserna varierade kraftigt, men ändå var vi hela tiden bättre! I andra halvleken kom lite utvisningar och som värst hade vi bara 4 utespelare. Men nivån höll och som sista lås var Tinja som agerat muren under turneringen. Flickorna har visat kvalitet i mängder redan nu. Nu regnar det och åska kan det bli ännu ikväll.

Imorgon är det bara en match kl.10:00 mot Kosaca från Bosnien. De är egentligen ett kroat lag från Mostar och har varit bra i turneringen. Vi har att se fram emot en tuff match mot verkliga handbollsfantaster.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti